De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Les Menuires er det perfekte valg for dig som ikke behøver at bo i Val Thorens, men gerne vil have hurtigt adgang til hele ”de 3 dale” skiområdet, så år efter år bliver kåret som verdens bedste skiområde, grundet de 600 km sammenhængende pister og meget af skiløbet foregår over 2000 meters højde, dermed super snesikkert fra start december til slut i april. Les Menuires er fantastisk på den måde, at du kan bo i lejligheder eller på hoteller til en noget lavere pris end i Val Thorens, området inkludere også Courchevel, Orelle, Meribel, La Tania, samt Brides les Bains.

Indkvartering i Les Menuires

Hotellerne i Les Menuires er kendt for deres luksuriøse indretning. Mange af dem byder på spa-faciliteter, hvor man kan slappe af efter en lang dag på pisterne. Til dem, der søger direkte adgang til pisterne, er der muligheder for at bo ski in/ski out – langt de fleste hoteller eller lejlighedshoteller ligger indenfor en afstand på 500 meter max til liften. Yderligere er der gratis shuttlebusser til Val Thorens, der gør det nemt og hurtigt at komme op til Val Thorens, i skal være opmærksom på de stopper med at køre på et tidspunkt, hvis man er på afterski i Val Thorens.

Skiferie til Les Menuires, kan købes hos: Sunweb, Skiferie.dk, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i Les Menuires: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Les Menuires: CheckYeti

Ours Blanc Hotel

Ours Blanc Hotel, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Ours Blanc Hotel skiller sig ud, ikke kun fordi det er beliggende på bjergsiden med udsigt over Les Menuires, men også for hotellets unikke kombination af traditionel og moderne arkitektur. På ydersiden minder det om et klassisk bjergchalet, mens indersiden er præget af et moderne alpint design.

Fordele ved Outs Blanc Hotel:

 • Beliggenhed: På under et minuts gang kan man stå på skiene og begynde dagens eventyr.
 • Udsigt: Uanset hvor man befinder sig på hotellet, kan man nyde den gode udsigt over de fine bjerge.
 • Førsteklasses faciliteter: Udnyt hotellets indendørs/udendørs pool, eller nyd en hyggelig aften ved ilden i loungen. Derudover er der mulighed for underholdning i form af bordfodbold.

Higalik Hotel

Higalik Hotel, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Higalik Hotel står for en perfekt balance mellem den traditionelle træ-og-sten arkitektur og nutidens moderne faciliteter. Det giver hotellet en autentisk alpin stemning med et nutidigt touch. Omgivet af sneklædte bjerge og beliggende lige ved foden af en blå piste, appellerer Higalik Hotel til skiløbere, der er ivrige efter at komme hurtigt ud på løjperne. Desuden ligger hotellet tæt på Les Menuires’ centrum, så aftenskien er tæt på.

Fordele ved Higalik Hotel:

 • Wellness-center: Efter en dag på pisterne kan man slappe af i den opvarmede indendørs pool eller i Spa Sothys Higalik’s dampbad og sauna. For dem, der ønsker en ekstra forkælelse, er der mulighed for at booke massage eller andre lækre behandlinger.
 • Morgenbuffet: Begynd dagen med friskbagte croissanter eller en solid morgenmad fra buffetbordet. Opgrader til halvpension og oplev lokale specialiteter såsom fondue og tartiflette om aftenen, eller besøg à la carte Restaurant Le Télémark for at smage på de franske brasserie-favoritter.

Résidence Club MMV Le Coeur des Loges – Lejlighedshotel

Résidence Club MMV Le Coeur des Loges, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Résidence Club MMV Le Coeur des Loges repræsenterer den nye æra af luksus indkvartering i Les Menuires. Med beliggenhed i den mere traditionelle del af byen, giver residenset deres gæster en fantastisk udsigt over Belleville dalen. Med pisterne lige uden for døren er det nemt at være den første på pisterne hver morgen.

Fordele ved Résidence Club MMV Le Coeur:

 • Varietet i størrelser: Uanset om du rejser alene, som par, med familien eller en større gruppe venner, har Le Coeur des Loges et bredt udvalg af lejligheder. Vælg mellem alt fra en to-værelses lejligheder til en større 6-værelses lejlighed.
 • Velvære: For dem, der søger afslapning, er hotellets spa det perfekte sted at lade kroppen op igen. Gæster kan mod et ekstra gebyr nyde jacuzzien, saunaen, et tyrkisk bad eller forskellige massagebehandlinger. Den indendørs opvarmede pool er til fri afbenyttelse for alle gæster.
 • Praktiske faciliteter: For at gøre skiferien så god som mulig, tilbyder Le Coeur des Loges skibokse til opbevaring af skiudstyr. Hotellet har også en større terrasse og tilbyder gratis wifi i hele bygningen.

Hotel Les Bruyères

Hotel Les Bruyères, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Hotel Les Bruyères skiller sig ud som et moderne hotel i Les Menuires. Med sin privilegerede placering lige ved pisterne og i umiddelbar nærhed af skiliften, bliver det ikke nemmere at starte og afslutte dagen på ski uden at skulle gå en masse.

Fordele ved Hotel Les Bruyères:

 • Optimal placering: Lige ved foden af pisterne og ved siden af skiliften, så du sparer tid og kræfter samt du kan bruge mere tid på pisten.
 • Morgenmad: Start dagen med en nærende og lækker morgenmad, der forbereder dig til dagens udfordringer på bjergene.
 • Wellness & afslapning: Efter en lang dag på ski, kan man genopbygge kroppe og slappe af i hotellets wellness-område. Eller man kan vælge at tage en forfriskning i baren inden en velsmagende aftensmad i restauranten.

Residence Le Hameau de la Sapinière – Lejlighedshotel

Residence Le Hameau de la Sapinière, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Residence Le Hameau de la Sapinière er som en lille bjerglandsby i sig selv. Adgangen sker via en lille fodgængersti fra byens centrum, og stedet emmer af enkel, rustik charme. Lejlighederne indvendigt er, hvad man ville forvente af en alpin hytte – med træstrukturer, traditionelle mønstre og dekorative faux-pelskast.

Fordele ved Residence Le Hameau de la Sapinière:

 • Ægte alpin atmosfære: Interiøret giver en varm og hyggelig fornemmelse, der kombinerer moderne indretning med alpin charme.
 • Skishop & skilockers: Med en skileje butik tæt på og opvarmede skiskabe er du fri for at starte dagen i kolde skistøvler.
 • Wellness: Efter en god dag på pisten kan man tage en tur i boblebadet, saunaen og dampbadet mod et ekstra gebyr.

Hotel Le Menuire & Spa

Hotel Le Menuire & Spa
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Hotel Le Menuire & Spa fremstår som en et af de mest lukseriøse hoteller i Les Menuires blandt Mountain Collection hotellerne. Som navnet antyder, er det beliggende i det verdensberømte 600 km store skiområde, De Tre Dale, og hotellet har et fremragende spaområde, som inkluderer et eventyrbassin og wellnessområde – perfekt til afslapning efter en dag på ski eller snowboard.

Dette luksuriøse hotel giver dig en afslappet følelse af komfort. Den alpine stil og de varme farvetoner sørger for, at du føler dig hjemme fra det øjeblik, du træder ind. Med en panoramaudsigt over De Tre Dales bjerge og smukke solnedgange er dette hotel noget for sig selv i Les Menuires.

Fordele ved Hotel Le Menuire & Spa:

 • Unik placering: Med kun 100m til pisterne og 200m til Preyerand-liften kan man næsten stå på ski direkte til og fra hotellet.
 • Nærhed til byen: Den centrale del af Les Menuires, Croisette-området, ligger kun 450m væk, og herfra har du hele De Tre Dale lige som legeplads.

Village Club du Soleil Les Menuires

Village Club du Soleil Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Hotel Village Clubs du Soleil har en perfekt placering lige ved pisterne. Med tilstrækkeligt med sne kan du stå på ski lige op til hotellets indgang. Selvom byens centrum kun er 1 km væk, behøver du ikke at forlade hotellet for en hyggelig aften.

Fordele ved Hotel Village Clubs du Soleil:

 • Direkte ud til pisten: Når forholdene tillader det, kan man stå på ski direkte til hotellets dør.
 • Egen bar: Der er ingen grund til at forlade hotellet for en afslappet aften, da hotellet har sin egen bar, hvor du kan slappe af med et par drinks.
 • Komfortable værelser: Værelserne på Village Clubs du Soleil er af god størrelse og indrettet med relativ nyt interiør.

Résidence CGH Les Chalets du Soleil

Résidence CGH Les Chalets du Soleil, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Résidence CGH Les Chalets du Soleil er en eksklusiv samling af 39 lejligheder fordelt på syv traditionelle alpehytter. Med deres enestående placering i Reberty bydelen er det perfekt for skiløbere i alle aldre.

Fordele ved Résidence CGH Les Chalets:

 • Perfekt placering: Uanset hvilken retning du vælger at tage ned ad dalen, er pisterne kun en kort gåtur på 300 meter væk. Supermarkedet er også inden for gåafstand.
 • Luksus lejligheder: Lejlighederne i Résidence CGH Les Chalets du Soleil er rummelige og luksuriøst indrettede, hvor der er lagt stor vægt på den traditionelle savoiske stil. Rigtigt træ bruges i indretningen, hvilket giver hytterne en autentisk alpin følelse og en hyggelig atmosfære. Hver lejlighedstype har sin egen unikke stemningsfulde indretning.

Hotel Neige Et Ciel

Hotel Neige Et Ciel, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Hotel Neige er et populært valg for familier, der søger et værdifuldt ophold i det berømte skidistrikt, De Tre Dale. Med kun et par minutters afstand til pisterne og skiliften er det dejlig nemt at komme hurtigt ud på pisten.

Fordele ved Hotel Neige Et Ciel:

 • Ideel placering: Beliggende kun et par minutter fra pisterne, så dagens skieventyr starter nemt og hurtigt, uden nogen når at blive trætte af at gå i skistøvler eller børn der spørger hvornår man er der.
 • Afslappet atmosfære: Hotellets enkle værelser og buffetmåltider giver en afslappet atmosfære, fordi man ikke selv skal stå for noget, man skal bare hygge sig.
 • Børnepasning: Hotellet har deres egen børnepasning, så man kan tage lidt ekstra tid på pisterne eller slappe af med en drink i baren, mens børnene deltager i spil og håndværk med andre børn.
 • Udsigten: Som en af de højeste bygninger i Les Menuires, kan man her opleve fantastisk udsigt over de sneklædte bjerge.

SOWELL RESIDENCES Crêt Voland

SOWELL RESIDENCES Crêt Voland, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

SOWELL RESIDENCES Crêt Voland er et skønt 4 stjernet lejlighedshotel for dem, der ønsker at opleve skønheden af Les Menuires til en super pris uden at gå på kompromis med noget. Disse velholdte lejligheder er placeret i det rolige Le Brelin kvarter og lover komfort og bekvemmelighed.

Fordele ved SOWELL RESIDENCES Crêt Voland:

 • Hurtig adgang til pisterne: Komplekset ligger næsten lige ud til pisterne, og skiliften er kun en kort gåtur væk.
 • Moderne faciliteter: Alle lejlighederne er moderne indrettet, komplet med eget køkken og veludstyret badeværelse.
 • Nem adgang til La Croisette: Butikker og restauranter er let tilgængelige takket være en lift, men gå turen er nu heller ikke super lang.
 • Spa: Der er en lækker pool som er til fri afbenyttelse, bemærk her godt kan være mange mennesker

Hôtel Holiday Club Neige et Ciel

Hôtel Holiday Club Neige et Ciel, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Hotel Holiday Club Neige et Ciel er det ideelle sted for familier, der ønsker en kombination af komfort og nærhed til skiløjperne. Hotellet har 3,5 stjerne, restaurant med super udsigt over de smukke bjerge samt en lobby hvor man kan sidde og hygge med en drink eller 3.

Fordele ved Hôtel Holiday Club Neige et Ciel:

 • Fantastisk beliggenhed: Pisten er bogstaveligt talt lige udenfor døren.
 • Børnevenlig: Der er en børneklub med daglige og aftenaktiviteter, så de små altid er underholdt.
 • Komfort på sit bedste: Alle lejligheder er super indrettet med alle de nødvendigheder, du har brug for på din skiferie.

Résidence Belambra Hameau des Airelles

Résidence Belambra Hameau des Airelles, Les Menuires
De 12 bedste hoteller i Les Menuires, Frankrig

Leder du efter en autentisk alpin oplevelse? Résidence Belambra Hameau des Airelles tilbyder netop det. Lejlighederne her er af ældre dato og du skal forvente en ældre stil, men har lejligheden ikke betydning for dig, og det bare er et sted at overnatte, er lejlighedshotellet her meget budgetvenligt.

Fordele ved Résidence Belambra Hameau des Airelles:

 • Autentisk arkitektur: Komplekset består af otte bygninger, alle bygget i den traditionelle savoyard alpehyttestil.
 • Bekvem beliggenhed: Direkte ved pisten og tæt på skibusstoppested.
 • Afslapning efter en dag på pisterne: Der er en opvarmet indendørs swimmingpool, hamam og sauna, som gæsterne kan nyde gratis. Der er også et mindre fitnesscenter, hvis pisterne ikke har ødelagt dig nok.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til Les Menuires:

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Forårs skiløb i St. Anton am Arlberg
jan 28 2024

Forårs skiløb i St. Anton am Arlberg

Forårssæsonen i St. Anton am Arlberg er uden tvivl en af de mest unikke perioder for...
sep 27 2023

Guide: Færger til Norge – Perfekt til skiferien

Norge er fantastisk på mange måder, men særligt familier og større grupper elsker...
sep 27 2023

Guide: Færger til Sverige

Når du planlægger en skiferie til Sverige, er færgen ofte det skridt på turen, når bilen...
sep 25 2023

Guide – Færge til Tyskland: Mere tid til hygge

At tage en færge til Tyskland er den ideelle måde at starte din rejse på, hvad enten det...
sep 25 2023

Hvad koster broen til Sverige?

Øresundsbroen forbinder Danmark og Sverige og er en vital forbindelse for mange...
De 15 bedste skimærker Her finder du alle typer af ski
jun 08 2023

De 15 bedste skimærker: Her finder du alle typer af ski

De bedste skimærker er afgørende for enhver skiløber, der ønsker at have en fantastisk...
Guide Sådan vælger du all-mountain ski
jun 08 2023

Guide: Sådan vælger du all-mountain ski

At vælge de rigtige all-mountain ski kan være en udfordring, men denne guide vil hjælpe...
De 10 bedste destinationer til en skiferie i juleferien
jun 08 2023

De 10 bedste destinationer til en skiferie i juleferien

Når vinteren og juleferien nærmer sig, begynder mange at drømme om en fantastisk...
Oversigt over forskellige skisæson arbejde jobs
jun 08 2023

Oversigt over forskellige skisæson arbejde / jobs

Sæsonarbejde i skiområderne er både en spændende og belønnende oplevelse for dem, der...
Skiferie for begyndere En komplet guide
jun 08 2023

Skiferie for begyndere: En komplet guide

Velkommen til vores ski for begyndere-guide. Her vil vi give dig alle de nødvendige...
De 11 bedste destinationer for sommerski i Europa
jun 08 2023

De 11 bedste destinationer for sommerski i Europa

Når vinteren er ovre, og sneen smelter, kan det være svært at forestille sig, at...
De 15 bedste familievenlige skisportssteder i Europa
jun 08 2023

De 15 bedste familievenlige skisportssteder i Europa

Der er ikke noget bedre end at tilbringe kvalitetstid med familien på en uforglemmelig...
Hvad er et freestyle park snowboard
jun 08 2023

Hvad er et freestyle park snowboard?

Et freestyle park snowboard er en type snowboard, der er specielt designet til at udføre...
De 20 bedste freeride snowboards Find dit perfekte match
jun 08 2023

De 20 bedste freeride snowboards: Find dit perfekte match

Freeride snowboarding er en populær og udfordrende sportsgren, der får adrenalinen til...
De 10 bedste skisportssteder til en uforglemmelig tøsetur
jun 08 2023

De 10 bedste skisportssteder til en uforglemmelig tøsetur

Intet er bedre end en vellykket tøsetur, hvor venskaber styrkes og minder skabes. I...
De 13 bedste skisportssteder i Østrig
jun 07 2023

De 13 bedste skisportssteder i Østrig

Østrig er et af de bedste lande i Europa for skiløb og snowboarding, og landet tilbyder...
Heliskiing Oplev de bedste skisportssteder med heliski
jun 07 2023

Heliskiing: Oplev de bedste skisportssteder med heliski

Heliskiing er en unik og uforglemmelig oplevelse for alle ski- og snowboardentusiaster....
24 Bedste skitøj mærker Guide over de førende brands
jun 07 2023

24 Bedste skitøj mærker: Guide over de førende brands

Bedste skitøj mærker: Guide over de førende mærker i branchen Når vinteren nærmer sig,...
All Mountain Ski Guide til bjergets mest alsidige skitype
jun 07 2023

All Mountain Ski: Guide til bjergets mest alsidige skitype

All mountain ski er en populær type ski, der er designet til at kunne klare forskellige...
Den ultimative guide til de freeride ski
jun 07 2023

Den ultimative guide til freeride ski

Freeride ski er blevet en populær disciplin indenfor skisporten, der kombinerer...