Skiudlejning & skibutikker i Tignes

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

De snedækkede toppe i de franske alper danner en unik baggrund for skisportsstedet Tignes. Tignes ligger i 2100 meters højde og giver skiløbere og snowboardere mulighed for at opleve nogle af de bedste pister i Alperne. skisportsstedet er også hjemsted for en række butikker, restauranter og barer, hvilket gør det til det ultimative sted at slappe af efter en dag på pisterne.

Tignes er også praktisk for dem, der ønsker at udforske andre skisportssteder i området, da det ligger kun en kort køretur fra Val d’Isere, hvor du selvfølgelig kan stå på ski over til, eller tage bussen om aftenen.

Skiferie til Tignes, kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, ClubMed, Agoda

Skileje i Tignes: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Tignes: CheckYeti

Vi har herunder samlet nogle af de bedste skibutikker til både at købe skiudstyr med også leje af udstyr. Der er mange, som rigtig mange skibutikker i Tignes, derfor er her blot et udkast.

InterSport – Tignes

InterSport – Tignes
Skiudlejning & skibutikker i Tignes

Når det kommer til skiløb, er det passende og tilstrækkelige udstyr afgørende. Derfor er InterSport et godt valg for alle, der leder efter det bedste budgetvenlige skiudstyr i Tignes. De har et bredt udvalg af grej til skarpe priser, lige fra skihjelme og nye skistave til skihandsker og ski samt snowboards. De har også som regle nogle af de bedste priser på skiudlejning.

Prscisions Ski, Tignes

precision ski, tignes
Skiudlejning & skibutikker i Tignes

Hvis du leder efter det bedste skiudstyr i Tignes, er Precision Ski en god mulighed. De fører alt, hvad du har brug for, fra snowboards til skistave, skijakker, skiundertøj og meget mere. Hvis du ikke er sikker på, hvad du har brug for, kan deres venlige og professionelle personale hjælpe dig med at finde det perfekte udstyr til dit skieventyr. Precision Ski har alt det udstyr, du har brug for til at skabe minder på pisterne.

De har også gode priser på deres skiudlejning til hele familien.

GO SPORT MONTAGNE

GO SPORT MONTAGNE, Tignes
Skiudlejning & skibutikker i Tignes

GO SPORT MONTAGNE er butikken, hvor du finder stærke brands af skiudstyr i Tignes. De har et bredt udvalg af boards, der passer til enhver stil, fra begynder til ekspert. Men det er ikke alt, hvad de tilbyder. GO SPORT MONTAGNE har også et stort udvalg af skitøj og tilbehør, så du kan være sikker på at holde dig varm og tør på pisterne.

Er du ikke sikker på, hvad du har brug for, vil deres venlige og dygtige personale være klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige og passende udstyr. GO SPORT MONTAGNE er stedet, hvor du skal henvende dig.

Duch Sports, Tignes

Duch Sports, Tignes
Skiudlejning & skibutikker i Tignes

Duch sports er en af de bedste muligheder for ambitiøse skiløbere i Tignes. De tilbyder et bredt udvalg af brands og udstyr, fra ski til skihjelm og meget mere. Derudover tilbyder de fremragende vejledning og er altid villige til at hjælpe deres kunder med at forbedre deres færdigheder, teknikken på pisten må du se