9 aktiviteter i Val d’Isere udover skiløb

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Val d’Isere er et anerkendt skisportssted i hele verden med en bemærkelsesværdig rekord for sne i Europa. Der er mere end 300 km pister og store off-piste sområder i op til 3.000 meters højde. Hvert år tiltrækker det skiløbere og snowboardere fra forskellige dele af verden. Ugunstige vejrforhold kan dog ødelægge din skioplevelse her.

Vi har samlet lidt aktiviteter for dem der ikke står på ski og oplevelser når der kan være dårligt vejr.

Skiferie til Val d'Isere, kan købes hos: Skilink, Sunweb, UCPA, Hotels, Booking, Snowtrex, Langley, ClubMed, Agoda

Skileje i Val d'Isere: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Val d'Isere: CheckYeti

Val d’Isere byder på en række aktiviteter. Her er ni muligheder, som du kan overveje.

Paragliding

Val d’Isere er et ideelt sted for paraglidere. Det er også et godt sted at lære at flyve, hvis du aldrig har prøvet det før. I området findes der adventurefirmaer som kan hjælpe dig i gang. Du kan nyde en betagende udsigt, mens du bliver guidet af en instruktør i en twin paraglider. Erfarne paraglidere kan også foretage soloflyvninger eller vælge at få hjælp fra en dygtig instruktør.

Udforsk dalen

Du kan gå en kort tur eller gå på opdagelse i nærheden for at opleve de smukke landskaber og udsigter. En vandretur gennem Fornet-dalen og en del af Col de l’Iseran er ret let og giver vilde blikke. Dette pas er det højeste asfalterede bjergpas i Alperne. Hvis du vil opleve solen og udsigten over dalen og byens centrum, kan du tage stien langs Isere-floden, som bærer Val d’Iseres navn. Undervejs finder du smukke broer og gamle flygtningelejre, som er værd at se.

Tag et kig på følgende artikler, hvis du skal til eller er i Val d’Isere

Skøjteløb

Val d’Isere tilbyder skøjteløb som et godt alternativ til skiløb. Det smukke sted i bunden af pisten er perfekt til skøjteløb. Der er varme drikkevarer og masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Mens du nyder skøjteløb, kan du også kigge på de imponerende bjerge. Familier kan besøge denne bane hver dag fra kl. 17.00 til 22.00 for at få mere sjov.

Svømning

Når skisportsstederne er lukkede, eller hvis du har brug for en pause fra pisterne, kan du svømme i hotellets pool, hvis du er på sådan et. Mange hoteller har swimmingpools til rådighed. Men hvis du er på udkig efter mere eventyrlige vandaktiviteter, så er svømmehallen og sportscentret i Val d’Isere perfekt for dig. Der tilbyder klatring, gymnastik, squash, indendørs fodbold, volleyball, et legeområde for børn og meget mere. Det er opdelt i fem hovedafdelinger, nemlig Beach World, Spa World, Sports World, Wellness World og Lounge World, hvor alle kan finde noget, de kan lide.

Spisning på en af de mange restauranter

Val d’Isere byder på en række bjergrestauranter med en smuk udsigt, hvilket gør det til den perfekte destination for et måltid mad.

Restauranter med en fantastisk udsigt over bjergene anses for at være romantisk fjerntliggende på kolde aftener, især hvis skyerne dækker den nedgående sol. Disse steder vælges ofte af gæsterne til at fejre særlige begivenheder, da det er en dejlig mulighed at tilbringe tid her med sine kære, hvilket uden tvivl vil forbedre din rejse.

Besøg det lokale museum

Hvis du vil lære mere om regionen, kan du besøge Musée Val Histoire i centrum af Val d’Isère. Det renoverede Maison de Val fungerer nu som et museum, der er dedikeret til områdets historie. Her kan du udforske landsbyens og skiområdets historie gennem fotos, videoer og sjældne genstande, der afslører fascinerende historier.

Afterski i højsædet

Skisporene byder på en festlig atmosfære, som alle kan nyde, uanset hvor gode de er til at stå på ski. Du kan deltage i afterski festlighederne i det åbne område fra kl. 14.00, hvor der er livemusik på dage med godt vejr. Det er en mulighed for at slappe af eller feste med venner, familie og endda fremmede efter en dag med fysisk og mental anstrengelse på bjergene. Du kan glemme alt andet og blot nyde øjeblikket.

Spa og wellness

Hvis du ikke har lyst til fysisk aktivitet eller dine ben er trætte, kan du besøge spaen og massage behandlingsrummene. Her får du en særlig behandling, slapper af, læser en bog efter og nyder udsigten udenfor. Val d’Isere har mange steder, hvor du kan få spabehandlinger. Selv ikke-gæster kan få adgang til hotellets spaer i området – mod et beløb.

Besøg de lokale markeder

Det kan anbefales at shoppe i bjerglandsbyen om mandagen. Lokale oste og pølser er gode gaver. Der kan også købes slik, tøj og lækker kylling fra “Chicken Man” ved siden af Morris Pub. På hovedgaden i Val d’Isere er der butikker af høj kvalitet, der har åbent hver dag, hvor man kan købe gaver og skiudstyr.

Val d’Isere har alt, og et område man bør besøge

Val d’Isere byder på en række aktiviteter uden for pisten, når vejret forhindrer udforskning af bjergene. Skiløb anses for at være den bedste eventyraktivitet i området, men der er også mange andre fornøjelige muligheder end skiløb.