De 7 bedste restauranter i Claviere

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Smukke skiområder, uovertruffen natur og tusind års historie – har du hørt om skisportsstedet Claviere – eller måske du er der lige nu?

Claviere er et traditionelt skisportssted på grænsen mellem Frankrig og Italien og tilbyder “billige” muligheder for skiferier, især for dem, der er på budget. På den anden side kan begyndere og mindre øvede også nyde stedet i fulde drag.

Skiferie til Claviere, kan købes hos: Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Claviere: Alpinresorts

Skileje i Claviere: CheckYeti

Men, hvad med maden? Hvor kan man spise i Claviere?

Steder at spise i Claviere, Italien

Vi forstår godt, at det er en ret svær opgave at finde det rigtige sted at spise og slappe af efter en trættende skidag, inden tagenterne går højt mellem gruppen, så tag valget ud fra hvad i læser herunder.

Derfor har vi undersøgt disse steder for dig. Her er listen over de 7 bedste restauranter i Claviere, hvor du kan spise kvalitetsmad uden at være bekymret for smag eller budget.

Kilt Ristorante Pizzeria

Kilt Ristorante Pizzeria, Claviere
De 7 bedste restauranter i Claviere

Trænger du til at smage nogle af de bedste italienske retter? Tag til Kilt Ristorante Pizzeria, hvor du kan smage lækre italienske delikatesser. Denne restaurant er berømt for godt tilberedt paté, terrin og pizza Margherita. Du kan også prøve deres parfait, tiramisu og che.

Deres husets vin, øl eller limoncello er også de mest populære drikkevarer på denne restaurant. Du vil også blive tilbudt god kaffe her. Den hurtige service og det samarbejdsvillige personale er det, der får denne restaurant til at skille sig ud fra mængden ud over den gode smag og anretning af retterne.

Restaurant Chalet Monsoleil

Restaurant Chalet Monsoleil, Claviere
De 7 bedste restauranter i Claviere

Nogle af de fantastiske retter, der tilbydes her, er italienske og middelhavsretter. Kokken har en tendens til at tilbyde perfekt tilberedt polenta, raclette og lækre sandwiches med god che, frugtkage og tiramisu. Deres lækre cordial er værd at give en chance.

Dette sted laver god kaffe på alle tidspunkter af dagen. Den fine hotelservice og det høflige personale på restaurant Chalet Monsoleil gør, at den skiller sig ud fra mængden. På den anden side lader den smukke indretning og den rolige atmosfære på dette sted besøgende slappe af og føle sig afslappede her.

La Coche Mountain Restaurant & Bar

La Coche Mountain Restaurant & Bar, Claviere
De 7 bedste restauranter i Claviere

En anden restaurant, der har potentiale og tilbyder det italienske køkken og andre internationale retter, er La Coche Mountain Restaurant & Bar. Den lækre varme mad sammen med frugtkage og grappa er noget man bør prøve.

Desuden anses deres varme kaffe også for at være en af de bedste kaffer i Claviere. Atmosfæren og den hyggelige stemning på denne restaurant er ret venlig. Dette er grunden til, at folk kommer her igen og igen under skiferien. Du skal besøge denne restaurant mindst én gang under din tur til Claviere.

Restaurant Pian del Sole

Restaurant Pian del Sole, Claviere
De 7 bedste restauranter i Claviere

Har du lyst til noget internationalt?

Pian del Sole er det rette sted at besøge. Udover italiensk mad tilbyder de en række forskellige internationale retter. Nogle pænt tilberedte patéer, terrin og pizza er deres specialiteter. Glem ikke at prøve deres lækre che og velsmagende tiramisu. Også deres lækre vine eller den gode cordial er værd at prøve.

Restaurantens gode beliggenhed gør den nem at nå selv i myldretiden. Den behagelige atmosfære og den flotte indretning behager alle, der besøger denne restaurant.

Centro Sportivo Claviere

Centro Sportivo Claviere
De 7 bedste restauranter i Claviere

Centro Sportivo – som navnet siger, ligger den centralt placeret i hjertet af Claviere resort. Du kan når som helst hoppe ind og prøve deres velsmagende og saftige burgere. Størrelsen på burgeren er ret stor, og alle typer af søde og sure saucer er toppet over kødet og under burgerbollerne.

Du kan også smage på de gode forskellige vine, der er til rådighed her. De kraftig smagende burgere med forskellige vine er alt, hvad du har brug for på en skidag – for at lade op til dagen efter.