De 7 bedste restauranter i Obertauern

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Obertauern er et paradis for dem, der elsker at leve, spiser og ånder for skiløb. Det er et skisportssted i Salzburg-regionen, der har flere massere af skibutikker, skiskoler, tiltalende aktiviteter, hoteller og restauranter tæt på pisterne og sin egen vilde afterskiscene, der byder på ordentlige forfriskninger. En snowpark for sportsglade mennesker og specielle skioplevelser – Obertauern har det hele.

Det er i princippet en by for alle i Salzburg, som virkelig er en by i særklasse og inspirerer unge og gamle; kendere og vovehalse; gæster og lokale. Selv om skiløb i Obertauern ganske enkelt er en fornøjelse, er det stadig en overvældende opgave for de fleste besøgende at finde et godt spisested, grundet udvalget. Men her er vi til at forvandle din bekymring til en fornøjelse.

Skiferie til Obertauern, kan købes hos: Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Obertauern: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Obertauern: CheckYeti

Vi har samlet en liste over de 7 bedste restauranter i Obertauern, så du ikke behøver at undersøge det hele selv. Lad os se, hvad disse restauranter har i vente for dig.

Hotel Rigele Royal Superior

Hotel Rigele Royal
De 7 bedste restauranter i Obertauern

50 meter fra skiløjperne, beliggende lige i centrum af Obertauern, er Hotel Rigele Royal Superior et familiedrevet 4-stjernet hotel, der tilbyder komfortable, møblerede værelser. Med gratis underjordisk parkering på stedet, er der gratis skiudlejning og skiskole på hotellet.

Uanset om du har lyst til regionale eller internationale retter, tilbyder hotellets halvpension Friedrich restaurant på stedet begge dele. På den anden side er hotellets bar med pejs i en lounge alt, hvad du behøver for at slappe af efter en behagelig skidag. Restauranten kan også besøges selvom du ikke bor på hotellet.

Sporthotel Snowwhite

Sporthotel Snowwhite
De 7 bedste restauranter i Obertauern

Vil du have ski in ski out adgang til Obertauerns pister. Så vælg Sporthotel Snowwhite. Hotellet har en indendørs pool, spa og har en af de bedste restauranter i Obertauern. Der er gratis privat parkering, og du kan book bord til en middag i restauranten på Sporthotel Snowwhite.

Ikke kun middag, men du kan også nyde en rig morgenbuffet hver morgen fra 8 til 10. Skiliftene Kirchbuhel og Sonnenlift Zehnerkar Cable Car ligger i nærheden, men det alpine landskab omkring hotellet tilføjer en anden charme.

Der Sailer Hotel & Restaurant

Der Sailer Hotel & Restaurant
De 7 bedste restauranter i Obertauern

Der Sailer Hotel & Restaurant ligger kun 2 minutters gang fra Gamsleienbahn I og er det perfekte sted at tilbringe en fornøjelig aften. Restauranten har en bar og forkæler dig med sine fyldige delikatesser. Det, der får restauranten til at skille sig ud fra mængden, er den dygtighed, kærlighed og omhu, som kokkene lægger i deres tilberedning.

Ikke kun gæsterne, men også de lokale værdsætter deres østrigske, klassiske og internationale køkken. Deres fine østrigske vine er den perfekte kombination til måltiderne. Du behøver ikke længes efter en hjemmelavet strudel med en kop te eller kaffe, udover kan nyde den fantastiske udsigt over Gamsleiten lige fra restauranten. 

Superior Hotel Panorama

Superior Hotel Panorama, Restaurant
De 7 bedste restauranter i Obertauern

Nyd de kulinariske oplevelser på Superior Hotel Panorama lige efter en tilfredsstillende dag i alperne. Vælg fra en fremragende og dog dagligt skiftende a la carte-menu i restaurantens hyggelige lokaler. Start din dag med morgenmad i restauranten, hvor kokkene ikke lader noget tilbage at ønske. Fra næringsrige retter til mousserende østrigske vine og teer, forestil dig hvad som helst, og kokkene vil tilberede det for dig.

Mens du er sammen med din partner på skiferie i Obertauern, kan du overraske dem med en middag med stearinlys på Superior Hotel Panorama. På den anden side er restaurantens vinbar det perfekte sted til en aften med gode venner.

Superior Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss Obertauern
De 7 bedste restauranter i Obertauern

Forestil dig et hyggeligt ikke-rygermiljø i en restaurant, hvor du kan vælge mellem tre hovedretter fra en 4-retters kulinarisk menu. Til sidst tilbydes en salatbuffet og en ostelækkerbisken. Superior Hotel Edelweiss har det hele i Obertauern. Der er også en særlig børnemenu til rådighed for børn.

Det mest interessante ved restauranten er det kreative team i køkkenet, som sammensætter en wiener- og en vegansk menu lige efter dine ønsker. Denne uovertrufne middagsoplevelse efterfulgt af det perfekt koordinerede vinudvalg og en