De 7 bedste restauranter i Obertauern
Jesper S.
on december 18, 2022

Obertauern er et paradis for dem, der elsker at leve, spiser og ånder for skiløb. Det er et skisportssted i Salzburg-regionen, der har flere massere af skibutikker, skiskoler, tiltalende aktiviteter, hoteller og restauranter tæt på pisterne og sin egen vilde afterskiscene, der byder på ordentlige forfriskninger. En snowpark for sportsglade mennesker og specielle skioplevelser – Obertauern har det hele.

Det er i princippet en by for alle i Salzburg, som virkelig er en by i særklasse og inspirerer unge og gamle; kendere og vovehalse; gæster og lokale. Selv om skiløb i Obertauern ganske enkelt er en fornøjelse, er det stadig en overvældende opgave for de fleste besøgende at finde et godt spisested, grundet udvalget. Men her er vi til at forvandle din bekymring til en fornøjelse.

Vi har samlet en liste over de 7 bedste restauranter i Obertauern, så du ikke behøver at undersøge det hele selv. Lad os se, hvad disse restauranter har i vente for dig.

Hotel Rigele Royal Superior

50 meter fra skiløjperne, beliggende lige i centrum af Obertauern, er Hotel Rigele Royal Superior et familiedrevet 4-stjernet hotel, der tilbyder komfortable, møblerede værelser. Med gratis underjordisk parkering på stedet, er der gratis skiudlejning og skiskole på hotellet.

Uanset om du har lyst til regionale eller internationale retter, tilbyder hotellets halvpension Friedrich restaurant på stedet begge dele. På den anden side er hotellets bar med pejs i en lounge alt, hvad du behøver for at slappe af efter en behagelig skidag. Restauranten kan også besøges selvom du ikke bor på hotellet.

Sporthotel Snowwhite

Vil du have ski in ski out adgang til Obertauerns pister. Så vælg Sporthotel Snowwhite. Hotellet har en indendørs pool, spa og har en af de bedste restauranter i Obertauern. Der er gratis privat parkering, og du kan book bord til en middag i restauranten på Sporthotel Snowwhite.

Ikke kun middag, men du kan også nyde en rig morgenbuffet hver morgen fra 8 til 10. Skiliftene Kirchbuhel og Sonnenlift Zehnerkar Cable Car ligger i nærheden, men det alpine landskab omkring hotellet tilføjer en anden charme.

Der Sailer Hotel & Restaurant

Der Sailer Hotel & Restaurant ligger kun 2 minutters gang fra Gamsleienbahn I og er det perfekte sted at tilbringe en fornøjelig aften. Restauranten har en bar og forkæler dig med sine fyldige delikatesser. Det, der får restauranten til at skille sig ud fra mængden, er den dygtighed, kærlighed og omhu, som kokkene lægger i deres tilberedning.

Ikke kun gæsterne, men også de lokale værdsætter deres østrigske, klassiske og internationale køkken. Deres fine østrigske vine er den perfekte kombination til måltiderne. Du behøver ikke længes efter en hjemmelavet strudel med en kop te eller kaffe, udover kan nyde den fantastiske udsigt over Gamsleiten lige fra restauranten. 

Superior Hotel Panorama

Nyd de kulinariske oplevelser på Superior Hotel Panorama lige efter en tilfredsstillende dag i alperne. Vælg fra en fremragende og dog dagligt skiftende a la carte-menu i restaurantens hyggelige lokaler. Start din dag med morgenmad i restauranten, hvor kokkene ikke lader noget tilbage at ønske. Fra næringsrige retter til mousserende østrigske vine og teer, forestil dig hvad som helst, og kokkene vil tilberede det for dig.

Mens du er sammen med din partner på skiferie i Obertauern, kan du overraske dem med en middag med stearinlys på Superior Hotel Panorama. På den anden side er restaurantens vinbar det perfekte sted til en aften med gode venner.

Superior Hotel Edelweiss

Forestil dig et hyggeligt ikke-rygermiljø i en restaurant, hvor du kan vælge mellem tre hovedretter fra en 4-retters kulinarisk menu. Til sidst tilbydes en salatbuffet og en ostelækkerbisken. Superior Hotel Edelweiss har det hele i Obertauern. Der er også en særlig børnemenu til rådighed for børn.

Det mest interessante ved restauranten er det kreative team i køkkenet, som sammensætter en wiener- og en vegansk menu lige efter dine ønsker. Denne uovertrufne middagsoplevelse efterfulgt af det perfekt koordinerede vinudvalg og en åben pejs er bare den perfekte til at afslutte aftenen.

Hotel Steiner Superior

Hotel Steiner Superior ligger lige ved Obertauerns skiløjper og er en røgfri restaurant, hvor du kan slappe af og få dine tanker og idéer ført ud i livet i hotelbaren. Restauranten på hotellet tilbyder en morgenbuffet, der har noget for enhver smag.

Der er både salte og søde muligheder for en skisnack om eftermiddagen. Traditionelle, internationale og vegetariske specialiteter er inkluderet i 5-retters aftenmenuerne. De afslappende og revitaliserende teer i wellness-anlægget er dog også et must!

Hotel Romerhof Superior

Traditionelt østrigsk køkken, fine vine og internationale retter – Hotel Romerhof Superior er en sand velsignelse for dem, der søger en fin gastronomisk oplevelse. Start dagen med en solid morgenmad i restauranten og følg op med en eftermiddagssnack eller en snack.

På Hotel Romerhof Superior kan du nyde dine retter med en betagende udsigt over pisterne fra solterrassen, mens du forkæler dig selv med deres a la carte-menu. Deres udvalg af søde lækkerier omfatter gourmet, med halvpension får du en varieret kagebuffet, som tilføjer en væsentlig del af den kulinariske oplevelse.

Send gerne feedback til os, om restaurant besøg i Obertauern

Traditionelle østrigske specialiteter, internationale retter, veganske menuer, søde lækkerier, særlige menuer til børn og tilpassede menuer – hvad mere kan man forvente af restauranter i alperne? Obertauern er uden tvivl et perfekt sted skisportssted at besøge uden at bekymre sig om maden.

Du har gennemgået de bedste restauranter i feriestedet og behøver ikke bekymre dig om at finde den restaurant, der passer til dine behov.

Jesper S.

Om Jesper

Ejer & founder af Skier.dk - Skier.dk startede grundet min store passion for skisporten. Min bedste oplevelse på snowboard må være i Tignes i 2019-2020 sæsonen, hvor der landede 70 cm sne på 2 dage. - Det vil glæde mig hvis du vil dele dine oplevelser på ski, under vores forum. Ses på pisten 🙂
Skiferie pakkeliste

træt af og glemme vigtige ting til skiferien?

Få den “ULTIMATIVE” og mest gennemførste pakkeliste.

Du kan altid afmelde dig igen.

Valle d'Aosta
jan 10 2023

Valle d’Aosta – Italiens bedste skiområder

Aosta den mindste region i hele Italien, både målt på størrelse og indbyggere. Men det...
Skiferie betyder skiudstyr
nov 04 2022

Skiferie betyder skiudstyr

Skiferie betyder skiudstyr Måske har du gået med overvejelserne længe. Skal man tage på...
Skiferie i uge 17
okt 22 2022

Skiferie i uge 17

Skiferie i uge 17, absolut sidste uge på ski i sæsonen Skal du have de sidste uge af...
Skiferie i uge 16
okt 22 2022

Skiferie i uge 16

Skiferie i uge 16 en fin afslutning på skisæsonen Der er intet bedre end at nyde en...
Skiferie i uge 15
okt 22 2022

Skiferie i uge 15

Skiferie i uge 15 Skisæsonen nærmer sig sin afslutning, men det betyder ikke, at det...
Skiferie i uge 6
okt 22 2022

Skiferie i uge 6

Godt at vide om skiferie i uge 6 Uge 6 er det perfekte tidspunkt til at tage på skiferie...
Skiferie i uge 14
okt 16 2022

Skiferie i uge 14

Skiferie i uge 14 Nu hvor vinteren endelig er ved at gå på hæld, ser mange mennesker...
Skiferie i uge 13
okt 16 2022

Skiferie i uge 13

Vores bud på en skiferie i uge 13 Der er noget helt specielt ved Avoriaz. Måske er det...
Skiferie i uge 12
okt 16 2022

Skiferie i uge 12

Skiferie i uge 12 Vi har taget et kig på destinationer som passer godt til en skiferie i...
Skiferie i uge 11
okt 15 2022

Skiferie i uge 11

Skiferie i uge 11, alt du skal vide Uge 11, så er vi ved at være i den side uge i marts,...
Skiferie i uge 10
okt 15 2022

Skiferie i uge 10

Den perfekte skiferie i uge 10 Er du i tvivl om du kan tage på skiferie i uge 10, så kan...
Skiferie i uge 9
okt 15 2022

Skiferie i uge 9

Skiferie i uge 9, alt du skal vide Hvis du er på udkig efter en skiferie, der ikke...
Skiferie i uge 5
okt 15 2022

Skiferie i uge 5

Uge 5 måske den perfekte uge til skiferien Ifølge nogle er uge 5 den perfekte uge til at...
Skiferie i uge 4
okt 15 2022

Skiferie i uge 4

Fordele ved at tage på skiferie i uge 4 En af de fantastiske ting ved skiløb er, at det...
Skiferie i uge 3
okt 15 2022

Skiferie i uge 3

De bedste skisportssteder til en uge 3 ferie i Europa Det er den tid på året igen. Tid...
Skiferie i uge 2
okt 15 2022

Skiferie i uge 2

Bedste skiområder til skitur i uge 2 Hvis du planlægger en skiferie, og du de bedste...
Skiferie i uge 1
okt 15 2022

Skiferie i uge 1

5 grunde til at tage på skiferie i uge 1 Skisæsonen er over os, og det betyder, at det...
okt 14 2022

Sådan vælger du den perfekte skijakke

Sådan vælger du den perfekte skijakke Vintersæsonen nærmer sig, og det er tid til at...
Skiferie i uge 52
aug 15 2022

Skiferie i uge 52

Skiferie i uge 52 / Nytår En skiferie er den perfekte måde at fejre nytåret på. Der er...
Skiferie i uge 51
aug 15 2022

Skiferie i uge 51 / Julen

Skiferie i uge 51 / Juleferien En skiferie er den perfekte måde at fejre julen på. Der...