Skiudlejning & skibutikker i Obertauern

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Hvis du er på udkig efter spændende skiløb, skal du sørge for at opleve Obertauern. Denne østrigske by er kendt for sit fluffy hvide pulversne og sine utroligt gode pister, der giver dig den perfekte mulighed for at glide gennem bjergene og udforske alt af vinterens naturlige skønhed. Selve byen er også en attraktion, et mylder af charmerende overnatnings muligheder, hyggelige afterskisteder og travle restauranter, der helt sikkert vil få din adrenalin til at pumpe endnu mere. Uanset om du er en erfaren god skiløber eller helt ny på ski, er Obertauern stedet.

Skiferie til Obertauern, kan købes hos: Sunweb, Snowtrex, Hotels, Booking, Agoda

Skileje i Obertauern: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i Obertauern: CheckYeti

Sport Erika

Sport Erika, Obertauern
Skiudlejning & skibutikker i Obertauern

Når det kommer til skiløb, er Obertauern et verdensklasse skisportssted. Med sine uberørte pister fra morgenstunden og puddersne hvis man er heldig, så er dette bjergområde et paradis for skiløbere. Når det gælder om at få det perfekte udstyr til din tur på pisterne, er der Sport Erika. Denne skibutik har et omfattende udvalg af moderne ski, støvler, snowboards og langrendssæt.

Uanset om du er en stabil skiløber eller du skal ud og lære det, kan du finde alt, hvad du har brug for, hos Sport Erika. Og hvad der er endnu bedre, er deres særlige online bookingrabat på 10%.

Ski World, Obertauern

SkiWorld, Obertauern
Skiudlejning & skibutikker i Obertauern

Hos Ski World finder du alt, hvad du har brug for til en fantastisk skiferie. Denne skibutik tilbyder et bredt udvalg af skiudstyr af høj kvalitet, der opfylder de flestes behov. De har alt fra ski og skistøvler til snowboards eller langrendsgrej. Hvis du bestiller online, kan du drage fordel af deres generøse tilbud på 15 % rabat.

Ud over at levere udstyr og skitilbehør af højeste kvalitet tager Ski World også deres kunders behov alvorligt. De tilbyder gode tilbud til familier og seniorer, herunder en rabat på 35% på skiudlejning for seniorer over 65 år. Derudover får studerende også 20% rabat med et gyldigt studiekort. Desuden tilbyder de kunderne service i butikken som f.eks. bootfitting og indlægssåler samt et omfattende udvalg af skitøjudlejning i deres Skiworld-Design outlet.

InterSport Rent

InterSport Rent, Obertauern
Skiudlejning & skibutikker i Obertauern

Hos Intersport rent i Obertauern finder du alt i skiudstyr til en sikker og uforglemmelig tid på pisterne. Uanset om du er en erfaren skiløber eller en snowboarder, der lige er begyndt, har denne butik et imponerende udvalg af udstyr, der er skræddersyet til dine behov. Med muligheder som ski, skistøvler, snowboards og langrendsudstyr kan du vælge det ideelle udstyr der passer til dit niveau og din stil på bjerget.

Det bedste af det hele er, at Intersport Rent gør det utrolig nemt. Med gratis afbestilling, rabatter for børn op til 14 år og praktiske mulighed for afhentning efter kl. 16.00 kan du være sikker på, at det vil gå hurtigt og problemfrit at få alt det lejeudstyr, du skal bruge.

Blue Tomato

Blue Tomato, Obertauern
Skiudlejning & skibutikker i Obertauern

Hvis du er på udkig efter den ultimative skioplevelse, og mangler det perfekte udstyr – så kig ikke længere end til Blue Tomato. Denne one-stop-shop har alt, hvad du behøver for at komme på pisterne med stil. Uanset om du er til snowboarding eller skiløb, har Blue Tomato et bredt udvalg af ski, boards, støvler, bindinger og skiovertøj af høj kvalitet fra topmærker som Burton, Volcom, Roxy og Vans.

De har både udlejning og du kan købe alt i udstyr, de har stærke brands, til gode priser.

Sport Circle