7 Bedste afterskisteder i St. Anton

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

Sankt Anton er kendt have et verdensklasse skiområder, når det kommer til afteskisteder stikker de også ud, som værende et af de bedste i Alperne. Her er der en enestående atmosfære, og nogle steder vil du skal være hurtig for en plads på baren. St. Anton er et af de steder i Østrig, der tilbyder flere afterski midt på pisten. Her finder du paraplybarer, barer og klubber flere steder, der er vært for regelmæssige arrangementer.

Skiferie til St. Anton, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i St. Anton: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i St. Anton: CheckYeti

Mooser Wirt

Vel nok de mest anerkendte afterskisted i byen er Mooser Wirt, som ligger på pisten fra Zimmermoss til St. Anton. Stedet er kendt for at være pakket fra dør til dør på ethvert givet tidspunkt. Det gør det til et af de mest eftertragtede afterskisteder i St. Anton.

Højdepunkter:

● Åbent dagligt fra kl. 11.00 til 19.00.

● Tilbyder en god fest og god mad.

● Afterski drikkevarer er tilgængelige på alle tidspunkter.

● Øl starter fra 6,10 euro.

Krazy Kanguruh

Et lokalt og turist hot spot, der er bredt elsket for at være et af de mest crazy steder i byen. Et klassisk afterskisted, der giver dig mulighed for at slippe din indre galskab løs. Som ordsproget siger, er der ikke tid til at være doven, her kommer du for at være vild. Partyspottet har åbent dagligt og er et vidunderligt valg, efter en lang dag på pisterne.

Højdepunkter:

● Udendørs og indendørs siddeplads.

● Maden starter fra 9 euro.

https://www.krazykanguruh.com/

Sennhutte

Sennhutte tilbyder dig en vidunderlig atmosfære og ligger på nedkørslen til St. Anton. Her finder du et udvalg af god mad og drikkevarer ledsaget af livemusik på udvalgte aftener. Når festen går i gang, er der fyldt til bristepunktet, hvilket gør stedet til et af de bedste steder til afterski.

Højdepunkter:

● Åbent hver dag fra kl. 10 til 18.

● Live musik 7 dage om ugen i højsæsonen.

https://www.sennsationell.at/?lang=de

Heustadl

På nedkørslen til St. Anton ligger en fantastisk hytte kaldet Heustadl. En bar, der kommer med indendørs og udendørs arrangementer. Her kan du nyde solen om dagen og nyde et par kolde drinks inden aftensmaden. Et perfekt sted til at afslutte dagen.

Højdepunkter:

● Live musik på den store terrasse på alternative aftener.

● Åbent fra kl. 10 til 18 (lukket om mandagen)

● Lukket om sommeren.

http://www.heustadl.com/

Bibers Restaurant & Bar

Bibers Restaurant og Bar er et elegant valg forbeholdt dem, der søger en mere raffineret afterskioplevelse. Stedet byder på en fuldt funktionel restaurant og en velassorteret bar, der kan piske dig den drink, du ønsker. Kombineret med en hyggelig åben pejs, der gør det til det ideelle sted at slappe af og have det sjovt med din familie og venner.

Højdepunkter:

● Reservation er påkrævet i højsæsonen.

● Grupper større end 6 kræver en reservation.

● En fremragende drink- og madmenu.

https://www.biberkopf.at/de/restaurant-und-bar/

S1 Salober Schirmbar

S1 Salboer Schirmbar er en bar med åben udsigt, der ligger ved grundstationen på Hochtannbergpasset. Her tilbydes du en fantastisk udsigt fra de indendørs siddepladser og det udendørs dæk, det er en ski-lounge som ingen anden. Her kan du nyde fantastiske drinks og gode retter – perfekt kombineret med regelmæssig livemusik.

Højdepunkter:

● Åbent dagligt fra kl. 11.00 og fremefter.

● Paraplybaren tilbyder Apres-Ski drinks.

https://gastronomie-salober.at/salober-gastronomie/schirmbars.html

Steffisalp-Schirmbar

Steffisalp-Schirmbar er stedet, hvor paraplybarkonceptet møder hotel Steffisalp. En vidunderlig ramme, der byder på varme og behagelighed – perfekt til dem, vil nyde det sidste af dagen under solen. Placeret ved basestationen af Steffisalp Expressen har dette afterskisted sin helt egen charme.

Højdepunkter:

● Solterrasse, der er åben dagen og til kl. 19:00.

● Et bredt udvalg af mad og drikkevarer er til rådighed.

● Panoramaudsigt, der passer til din feriestemning.

https://www.steffisalp.at/

Værd at vide hvis man er i eller skal til St. Anton:

Top Skiferie Lande

Italiens flag