De 7 bedste restauranter i St. Anton, Østrig

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

St. Anton er almindeligvis kendt som Sankt Anton am Arlberg i Østrig. St. Anton ligger i de tyrolske alper og er et ret velanerkendt skisportssted samt sommerferie destination, som besøges af et stort antal skiløbere og vandrere fra hele Europa.

St. Anton byder ikke kun på en smuk udsigt og et imponerende sted at stå på ski, men også en fantastisk kulinarisk oplevelse på restauranterne. Skisportsstedet har et bredt udvalg af restauranter, der er både førsteklasses og overkommelige.

Skiferie til St. Anton, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i St. Anton: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i St. Anton: CheckYeti

I St. Anton vil du støde på en masse “billige” og dyre restauranter, hvor du kan spise og slappe af. Men begge typer har én ting til fælles – kvaliteten og standarden af maden.

Her er en liste over de 7 bedste restauranter, du kan prøve i St. Anton.

Dorfstuben Restaurant

Dorfstuben Restaurant
De 7 bedste restauranter i St. Anton, Østrig

Dorfstuben er en af de mest kendte og mest besøgte restauranter i hjertet af St. Anton. Det er et traditionelt sted, hvor du vil se mange servitricer iført deres traditionelle dirndl-kjoler.

Restauranten tilbyder både østrigske og tyrosinske retter. Til afterski kan du altid hoppe indenfor og nyde en noget god vin eller øl. På den anden side kan du nyde forskellige retter som inkl. lam, får og steaks selvfølgelig.

Der Grieswirt

Der Grieswirt
De 7 bedste restauranter i St. Anton, Østrig

Restaurant Grieswirt ligger lige ved siden af landsbymidten og tilbyder traditionel østrigsk mad til god pris. Ejerne af denne restaurant er Alexander og Sabine Kertiss, som har hotellet Lux Alpinae.

Denne østrigske restaurant byder på østrigske såvel som tyrolianske delikatesser, som skal prøves. Til fair priser og den enkle, men traditionelle østrigske indretningsstil gør den værd at besøge mindst én gang på din tur til St. Anton.

Pomodoro

Pizzeria Pomodoro, St. Anton
De 7 bedste restauranter i St. Anton, Østrig

Leder du efter et sted at få en god pizza i St. Anton? Pomodoro er stedet du søger efter. Da det ligger i nærheden af turistkontoret, kan du nyde to ting på én gang; pizza og hente liftkortet på sammetid når i ankommer efter en lang tur i bil til Østrig.

Pomodoro er mere en pizzahytte end en italiensk restaurant. Personalet er venlige og priserne er gode. Man kan ikke reservere bord, så man skal komme i god tid. Du kan også få en takeaway-pizza her, hvis du vil sidde i lejligheden på hotellet og se tv med din pizza, men det er mere autentisk at spise der.

Skiing Buddha

Skiing Buddha
De 7 bedste restauranter i St. Anton, Østrig

Er du træt af at spise traditionelle østrigske retter på din skiferie i St. Anton? Så er det tid til at prøve noget asiatisk mad.

Tag til Skiing Buddha for at smage nogle asiatiske retter. Kylling, fisk og masser af grøntsager – Skiing Buddha tilbyder det bedste udvalg af asiatisk mad i St. Anton. Desuden er portionerne ret store og rækker til mere end én person ad gangen, hvilket betyder du er klar til dagen efter på ski. Fen hyggelige og varme atmosfære gør at kan du nyde stedet med dine venner og familie.

Bodega Restaurant and Lounge

Bodega - Tapas Vinos, St. Anton