Skiudlejning & skibutikker i St. Anton

Alpinresorts Skileje
Alpinresorts Skileje

St. Anton er kendt blandt skiløbere kendt for sine lange og udfordrende pister med masser af muligheder for at carve gennem pudderet i noget offpist eller prøve nogle af de dristige hop i snowparken, der findes på i skiområet. Sankt Anton tilbyder noget for enhver smag, med blå og røde pister, der er ideelle til at finpudse din teknik, samt sorte pister, der helt sikkert vil teste selv den mest erfarne skiløber. Hvis du virkelig ønsker at udfordre og sætte dit præg på pisterne i St. Anton, er der ingen bedre måde end at leje udstyret i byen, så du kan skifte hvis der fx lander 40 cm sne, så vil man jo gerne have mulighed for at prøve rigtige pudder ski.

Skiferie til St. Anton, kan købes hos: Skilink, Sunweb, Skiferie.dk, Alltime Travel, Slopestar, Højmark, Thinggard, Hotels, Booking, Snowtrex, Agoda

Skileje i St. Anton: Alpinresorts, Intersport Rent

Skiskole i St. Anton: CheckYeti

The North Face

The North Face, St. Anton
Skiudlejning & skibutikker i St. Anton

Når det kommer til at vælge det perfekte udstyr til at tage ud på pisterne, er The North Face et af de bedre mærker når vi snakker særligt skiovertøj. Med mange års erfaring med at fremstille skijakker, skibukser, støvler og andet udstyr af høj kvalitet ved dette mærke, hvordan man skaber produkter, der opfylder selv de mest krævende vintersportsentusiaster. Uanset om du er nybegynder på ski, eller om du er en erfaren skiløber, der er på udkig efter top-top overtøj, der kan hjælpe dig med at opnå dit fulde skipotentiale, er The North Face helt sikkert det rette sted at gå hen. Ikke alene har de et omfattende udvalg af produkter, der tilbyder banebrydende ydeevne og moderne stil til fair priser, men de har også et stort udvalg af størrelsesmuligheder, så du kan finde præcis det, der passer til dine behov.

De har ikke skiudlejning, men de sælger skitøj, og det er et velkendt brand og derfor nævner vi dem.

The Great Valuga

The Great Valuga, St. Anton
Skiudlejning & skibutikker i St. Anton

Når det gælder skiløb, er det rigtige udstyr en potentiel nøgle til succes på pisterne. Uanset om du lige er begyndt eller er en erfaren skiløber, skal du være sikker og komfortabel på pisterne. Det er her, at The Great Valuga kommer ind i billedet. Med deres omfattende udvalg af skiudstyr, lige fra slanke nye race ski til pudder ski til højteknologiske skistøvler og alt derimellem, har de alt, hvad du behøver for at komme på pisterne med stil og selvtillid. De tilbyder også personlig service, så deres erfarne personale kan hjælpe dig med at finde det perfekte setup til dine behov. Med deres topmoderne slibe og voks maskiner og salg af mærker fra de største brands er denne moderne skibutik desuden på forkant med stil og teknisk innovation. Så hvis du er på udkig efter kvalitetsudstyr, der giver dig en fordel på bjerget, så besøg The Great Valuga. Med deres pålidelige udstyr og førsteklasses kundeservice vil de få dig til at angribe pisterne med sikkerhed.

Ski West, St. Anton

Ski West, St. Anton
Skiudlejning & skibutikker i St. Anton

Ski West er stedet for alle, der er på udkig efter det nyeste skiudstyr. Deres lager omfatter alt fra twintip ski, all mountain snowboards og bindinger til ski og boards, hvilket sikrer, at de har noget til at opfylde behovene hos enhver skiløber eller snowboarder. Og hvis du har problemer med at finde det helt rigtige udstyr, vil Ski Rental “arbejde” tæt sammen med dig for at skræddersy det udstyr som passer til din kropstype og dit niveau. Ski West har alt, hvad en skientusiast kan få brug for til en oplevelsesrig dag på bjerget.

Så hvis du er i St. Anton og har brug for højtydende skiudstyr, skal du ikke spilde din tid på at gennemsøge butikkerne – kig forbi Ski West. Deres personale er eksperter I forhold til at sammensætte det perfekte setup til alle forhold, så du kan slappe af med, at du får topkvalitet produkter og høj service ved hvert eneste køb. Med deres bekvemme beliggenhed og nemme online-reservationssystem for leje af ski eller snowboard er der ingen bedre måde at blive klædt på til en dag på bjerget på, det gode ved online er at du slipper for den lange kø som typisk opstår når alle ankommer på samme tidspunkt på dagen – samt der kan være penge at spare ved at booke online af samme grund.

Alber Sport