Vælg en side
Thinggaard normal

Hvem er Thinggaard?

Thinggaard er et af de ældste skirejsebureauer i Danmark, som siden 1972 har sørget for at hjælpe danskerne til en skiferie hvor alt fokus ligger i at få en så perfekt skiferie som overhovedet muligt.

Thinggaard tilbyder skirejser til mange af de destinationer os danskere vælger at tage til hvert år, i Frankring er det Tignes og Val Thorens, i Østrig er det Bad Gastein, Saalbach, St. Anton, Wagrain, Westendorf, Zell Am See og Bad Kleinkierchheim.

Vil man hellere nord på tilbyder det de rejser til både Sverige og Norge, i Norge hedder destinationerne Beitostølen, Geilo, Hemsedalen og Trysil. Vil man hellere til Sverige, er stederne Idre Fjäll og Sälen gode muligheder.

Med de overnævnte skidestinationer, så kan man roligt sige at Thinggaard rejser tilbyder det inden for skirejser som vi danskere ønsker, gode piste kilometer, snesikkerhed og byer med gang i. Om du vil stå alpin eller langrend så finder de det der passer til dig.

De tilbyder gruppe rejser, familie rejser, kæreste tur og firma turer. Derudover driver de selv 8 pensioner og hoteller hvor man har mulighed for at indlogere sig. De tilbyder rejser med bus til alle deres rejser, samt man kan finde fly til deres rejser sydpå, eller selvfølgelig kør-selv.

Priserne hos Thinggard, er fornuftige. Skriv til dem for at indhente et tilbud efter dit budget og dine krav.

Transportformer med Thinggaard

Bil
Bus
Fly
Lokation

 

Herlev Hovedgade 15 B

2730 Herlev

 

Kontakt

 

Tlf: 70 10 00 10

info@thinggaard.dk

 

Online

 

Thinggaard.dk

Facebook – THINGGAARD Rejser