Hvem er Danexplore?

DANexplore skiller sig ud fra mange af de andre, de stilbyder nemlig at lave skræddersyet skirejser til Canada, Japan og USA.

Deres medarbejdere har over 30 års erfaring inden for skisporten og skiferier. Så de vil kunne mærke de behov du har og ud fra det hjælpe dig mod at komme afsted på din drømme skiferie til Canada, Japan eller USA.

Med DANexplore går du ikke på kompromis med noget, du vil gerne have den unikke skirejse som ikke alle tager på. Du får en oplevelse for livet, det tør jeg næsten godt love.

Canada, har super gode offpist områder samt der kommer meget godt pudder i løbet af en sæson, derfor ønsker mange at komme til denne destination.

USA tilbyder gode indkvarteringer, flot natur og skiløb for alle. Der er gode store områder samt maden er super god.

Japan, mellem 8-19 meter sne i løbet af en sæson er det vel nok det land folk søger til for at få en powder sæson. Super venlige mennesker.

Ring til DANexplore eller besøg deres hjemmeside, for at se om de kan hjælpe dig.

FAQ – Spørgmål om Danexplore?

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Danxplore kendt for?

De er kendt for deres eksotiske udvalg af rejser, som du ikke finder alle mulige andre steder. 

For os skielskere gælder det – Skirejser til USA, Canada og Japan.

Hvad er inkluderet i skirejser med Danexplore?

Typisk vil det være – fly, hotel, liftkort, samt transfer til og fra skisportsstedet. Men tag en snak med en af deres konsulenter, så får i det hele på skrift og efter jeres behov.

Transportformer med Danexplore

Fly
Lokation

 

Niels Brocks Gade 12, 3. sal

8900 Randers C

 

Kontakt

 

Tlf: 86 40 88 44

[email protected]

 

Online

 

Danexplore.dk

Facebook – DANexplore