Vælg en side

Skiferie til Livigno

Livigno er et meget familievenligt sted og tilbyder liftkort til de små under 8 helt gratis.

Det er en besparelse de fleste forældre godt kan lide. Så kan der nemlig blive til en skiskole, det er muligt at finde danske skilærer i Livigno os.

Livigno er vel nok et af de mest besøgte skisportssteder af danskere i Italien. Byen ligger i 1816 meters højde. Det er ikke det største område, men lifterne er hurtige, så man oplever sjældent liftkører. Grundet til Livigno er så kendt blandt danskere er måske det er en toldfri by, så der er mange der køber sit ski udstyr her, grundet priserne er en del lavere end normalt.

Livigno har 115 km pister, 78 pister med 30 lifter til hele området. Området er delt op så man kan stå på begge siderne af byen. Der er blå, røde og sorte pister. Der er massere af offpist i området. Der er flere funparker med større og mindre kickers samt rails og boxes, deres parker er større end andre steder i Italien og flere professionelle atleter besøger hvert år Livigno for at køre freestyle.

Mange danskere tager på skiferie for at komme på afterski, det er også muligt i Livigno. Faktisk er der over 15 barer og et par diskoteker i byen. Det gør det også til det sted i Italien hvor der nok er mest gang i den med afterski. Man skal besøge ”Stalet” når man er i Livigno.

Italien byder på massere af gode skisportssteder blandt andet, Kronplatz, La Thuile, Latemar Predazzo, Limone Piemonte, Macugnaga og en del andre steder.

Antal pister i Livigno

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Livigno6 optimized
Livigno3 optimized
Livigno5 optimized
Livigno4 optimized

Priserne i Livigno

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 1840 DKK for en voksen i højsæson.

Man kan bestille liftkort hos skipasslivigno.com.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 750 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

food

En god Restaurant

Der er massere af spisesteder i Livigno, der er blandt andet. Astoria, Pizzeria San Giovanni, II Cenacolo, Bellavista, La Piöda, Mario’s og mange flere.

KØB AF SKIFERIEN

Går skiferien til Livigno, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

hotels.com logo
Booking.com logo
findskirejser
Skiferie.dk normal
DaCapo logo Livigno Ski
Fjällferie logo
snowtrex normal
Thinggaard normal
slopetrotter skitour
vinterly blå
Sunweb normal
Danski
northlander
hojmark sort
dtf logo
Video fra Livigno
Skiområder i Italien
italien

SKIFERIE I ITALIEN

Find alle skisportsstederne i Italien her og læs mere om skiferie i Italien.