Sportmaster

Hvem er Sportmaster.dk?

Sportmaster har været at finde 40 år i Danmark, og det er Danmarks største sportsbutik kæde. Der har over 1.000 medarbejder på dansk jord. Sportmaster uddanner hvert er en masse unge mennesker som elsker sport. Du finder Sportmaster i mange af de større byer i Danmark, tager du til de mindre byer er det også muligt du løber ind i en Sportmaster.

I Sportmaster sælger de alt til Danske familier. De har alt det nødvendige når man snakker gear til skiferien, altså skihandsker, skihjelme, skiluffer, skistrømper, skijakker, skibukser og selvfølgelig Helly Hansen skiundertøj mm. Du finder ikke ting fra specifikke mærker som Burton eller Atomic i deres butikker.

Sportmaster.dk sælger disse mærker

Ski brands eller skimærker, der er mange af dem. De største brands indenfor skisporten sælger alt grej til både ski og snowboard. Hvor nogle af de mindre firmaer er specialister på fronter som ski, snowboard, beskyttelse, tøj, udstyr, bindinger, wax eller noget helt andet.

Her er en liste over hvilke brands du kan købe hos Sportmaster.dk, trykker du på et af logo’erne kan du læse om mærket.

Alpina
Buff1
Garmin normal
Helly Hansen sort
Icepeak
Peak Performance
Salomon sortt
Sidas
Sos
the north face normal
FAQ – Spørgsmål om Sportmaster

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Sportmaster særligt kendt for?

Deres gode priser, særligt for medlemmer. Samt deres 365 dages returret, og landsdækkende butikker. Som gør det ideelt til at købe gaver.

Kan man købe skiudstyr hos Sportmaster?

Sportmaster er en stor dansk kæde, som sælger alt i sports grej. Men ski og snowboard, samt støvler og stave kræver meget plads, samt det kræver en vis forståelse af hvordan de forskellige skityper er. Med det sagt, så kan du købe alt i skitøj, altså skiundertøj, skijakker, skibukser, skistrømper, skihjelme og meget mere.

Lokation

Åbningstider – Forskelligt fra butik til butik

Adresse – Over hele landet

Kontakt

Telefon nr – +45 89 87 36 36

Email – [email protected]

Online