Vælg en side

Skiferie til Tignes

Tignes er en del af L’Espace Killy sammen med skiområdet Val d’Isére. Området har alt hvad man ønsker sig til skiferien. Tignes området er kæmpe stort og har blandt andet snesikkerhed i højeste klasse. Grande Motte gletcheren ligger i 3550 meters højde og derfor er du sikker på de bedste forhold i Tignes. Der er muligt at stå ski om sommeren i Tignes os.

Selve byen Tignes ligger i 2100 meters højde, hvilket er blandt de højeste placeringer for en ski by i Frankrig. Skiområdet ligger i 1550-3450 meters højde. Liftkortet L’Espace Killy dækker over 300 km pister, skiområder der ligger under er Val d’Isère, La Daille, Le Fornet og Val Claret. Der er 120 lifter og 155 pister at stå på.

Tignes har alt at byde på, der er gletscher skiing, der er flere snowparker, der er funslopes er er vanvittigt offpist. I og med at at Tignes har investeret stort i at være en sommerferie destination os. Der er en masse aktiviteter som tennis baner, svømmehal, bowlingbaner, squashbaner og kælkning eller vandre i den smukke natur. Det er muligt at stå på skøjter på den kæmpe store sø Le Lac de Tignes.

Afterski i Tignes, er i verdensklasse store dj’s besøger hvert år destinationen. Der en masse diskoteker og natklubber som der holder lang tid åbent. Der er også muligt at få øl oppe på bjerget.

Der er en masse restauranter i Tignes hvor man kan få noget lækkert mad. Derudover er flere delikatessebutikker som bagere og slagtere. Der er flere supermarkeder hvor du kan købe ind til nærmest samme priser som i Danmark.

Frankrig har mange lækre skisportssteder blandt andet – Valloire, Valmeinier, Valmorel, VarsVal D’Isere og mange andre.

Antal pister i Tignes

pister 3 grøn

Grønne pister

pister 3 blå

Blå pister

pister 3 rød

Røde pister

pister 3

Sorte pister

Tignes6 optimized
Tignes3 optimized
Tignes1 optimized
Tignes5 optimized

Priserne i Tignes

ski

Pris på Liftkort

6 dages liftkort koster 2260 DKK for en voksen.

Dette liftkort dækker hele området.

Man kan bestille og se priserne på liftkort hos tignes.co.uk.

sport

Pris på Leje skiudstyr

Leje af skiudstyr for voksen i 6 dage fra 800 DKK.

Leje af snowboard for voksen i 6 dage fra 800 DKK.

Du kan kan leje udstyr i byen og så kan i se priserne her, der kan være penge at spare ved at bestille i god tid og online på skiset.dk.

 

food

En god Restaurant

I Tignes er der massere af finde spise muligheder, der er blandt andet. Loop, Le Kaya Restaurant, La Ferme des 3 Capucines, Mendikoa, A la Creperie og mange flere muligheder.

KØB AF SKIFERIEN

Går skituren til Tignes, så vil vi anbefale dig at tjekke priserne og mulighederne ved disse skirejseselskaber. Der kan være penge at spare.

snowtrex normall
hotels.com logo
Sunweb normal
Danski
northlander
Thinggaard normal
Langley
Booking.com logo
dtf logo
snexpressen normal
UCPA Png
summit
Video fra Tignes
Skiområder i Frankrig
frankrig

SKIFERIE I FRANKRIG

Find alle skisportsstederne i Frankrig her og læs mere om skiferie i Frankrig.