Rulleskisport

Hvem er Rulleskisport.dk?

Rulleskisport holder til i Hellerup og er vidst nok den eneste af sin slags i Danmark, som er specialister i rulleski og langrend ski.

Der bliver flere og flere der ruller på rulleski i Danmark. Hos Rulleskisport kan du være sikker på rigtig god service og kvalitetsprodukter, Jesper fra Rulleskisport, vil hellere sælge dig nogle produkter i den dyre ende, som naturligvis også holder længere tid.

Skal du ud og have et par Rulleski, så er mine anbefalinger du tager forbi Rulleskisport i Hellerup, eller ringer til dem og får en snak med dem inden du bestiller dit først par Rulleski.

Rulleskisport.dk sælger disse mærker

Ski brands eller skimærker, der er mange af dem. De største brands indenfor skisporten sælger alt grej til både ski og snowboard. Hvor nogle af de mindre firmaer er specialister på fronter som ski, snowboard, beskyttelse, tøj, udstyr, bindinger, wax eller noget helt andet.

Her er en liste over hvilke brands du kan købe hos Rulleskisport.dk, trykker du på et af logo’erne kan du læse om mærket.

Elpex 2
IDT Sports
Marwe 1
Oneway sort
Rossignol normal
Rottefella
Salomon sortt
Swix ny
Thorax trainer
Coros
exposure lights
Fischer sort..
Hestra1
Red creek
Ultimate Direction
Uswe
Rode 2
FAQ – Spørgsmål om Rulleskisport.dk

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Rulleskisport.dk særligt kendt for?

De er særligt kendt for deres speciale i rulleski og langrendsgrej. Samt at de selv har testet alle produkter de sælger.

Har Rulleskisport.dk deres egen fysiske butik?

Ja, du kan besøge butikken på Onsgårdsvej 4, 2900 Hellerup, hvor de holder åbent man-fre, samt lørdag.

Lokation

Åbningstider

Man – fre 12:00 – 17:30

Lør 10:00 – 14:00

Adresse – Onsgårdsvej 4, 2900 Hellerup

Kontakt

Telefon nr – +45 23 60 27 27

Email – [email protected]

Online