Steep and Deep

Hvem er Steep-deep.dk?

Steep & Deep er startet af Frank som har solgt og arbejdet med skiudstyr i mere end 25 år. De har butikken i Holte hvor de sælger alt inden for skiudstyr. Steep & Deep står for salg af udstyr samt at sørge for reparationer og klargøring af dit skiudstyr så du er klar til en ny sæson. De har udstyret til at give dit grej et nyt liv i form af voks, polering, slebne kanter og struktur.

Som de selv nævner det har de ”Danmarks største skiværksted”. Så bor du i Holte omegn, så tag ned i Steep & Deep og får klargjort dit skiudstyr inden du skal afsted på skiferien, for der er intet værre end at komme afsted også første dag ude på pisten så glider ens ski ikke ordentligt og skibutikken på destinationen skal bruge natten over til at klargøre dine ski.

Bootfitting er noget som er alfa omega for at du får en god skiferie i dine egne støvler, derfor skal du tage i en skibutik og købe dit udstyr og ikke købe det online. Det er alt for undervurderet at få en god sål i ens støvler som passer på sin fod. Så tag i din lokale butik og sørg for at finde et par støvler hvor dine fødder har det godt i og få lavet en sål dertil eller så blokket dine støvler hvis du har en bred fod.

Steep & Deep har også et godt udvalg af landrendsski, rulleski og udstyr dertil.

Steep-deep.dk sælger disse mærker

Ski brands eller skimærker, der er mange af dem. De største brands indenfor skisporten sælger alt grej til både ski og snowboard. Hvor nogle af de mindre firmaer er specialister på fronter som ski, snowboard, beskyttelse, tøj, udstyr, bindinger, wax eller noget helt andet.

Her er en liste over hvilke brands du kan købe hos Steep-deep.dk, trykker du på et af logo’erne kan du læse om mærket.

Atomic logo rød
Head logo sort
Blizzard logo sort
Elan 1
Völkl logo
Salomon logo
Rossignol logo
Armada logo gul
Blizzard logo sort
Techica
Dalbello logo
Salomon logo
POC logo
Sweet Protection logo
Smith Optics Logo
Oakley logo
Salomon logo
POC logo
Mons Royale logo
Smith Optics Logo
Swix ny
Fischer skis logo
Salomon logo
FAQ – Spørgsmål om Steep Deep

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Steep & Deep?

I 2019 overtog de, BlackSnows og lag det hele sammen under Steep & Deep. De er blandt de største indenfor salg af ski og snowboard udstyr.

Har Steep & Deep en fysisk butik?

De har deres butik i Holte som er særligt velbesøgt, den ligger på Kongevejen 347.

Hvilke brands er Steep & Deep store på?
 • Armada
 • Atomic
 • Black Crows
 • Dakine
 • Falke
 • Fisher
 • Head
 • Leki
 • Mons Royale
 • Oakley
 • Poc

Lokation

Adresse – Kongevejen 347

2840 Holte

Kontakt

Telefon nr – 45 42 32 00

Email – [email protected]

Online